Wie is ackuiper?

Mijn naam is Anne Kuiper en ik heb een passie voor fotografie, webdesign en paarden.

Ik ben net afgestudeerd aan de HBO opleiding Communication & Multimedia Design in Amsterdam. Fotografie vond ik altijd erg interessant en probeerde steeds wat moois te maken met een digitale compact camera, maar ik wilde meer. Ik ging opzoek naar een camera waar ik echt alles mee kon fotograferen en ook waarop ik onder slechte licht omstandigheden nog steeds kon rekenen, ik kwam uit bij de Canon EOS 600D. Nu fotograferen we samen alweer drie jaar en de passie om nog betere foto’s te maken zal niet snel verdwijnen. Bekijk hier mijn portfolio.

Mijn fotografie stijl is dromerig en zacht, ik vind het heerlijk om helemaal los te gaan met de bewerking programma’s Lightroom en Photoshop. Na een aantal jaar ervaring met de programma’s wil ik nu deze kennis overdragen op andere fotografen. Ik geef daarom fotobewerking cursussen op locatie en thuis in Assendelft. Nieuwsgierig? Hier zijn de cursussen te vinden. 

Om te laten zien wat ik zoal die bij bewerkingen maar ik filmpjes over hoe ik een foto bewerk en wat mijn workflow is. Dit is te bekijken op mijn blog.

Mijn apparatuur: 
Canon EOS 600D.
Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II
Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM
Canon 50mm f/1.8
Vivitar tussenringen set Canon 3 delig

Overige:
Slingshot 102 tas van Lowepro
Hama Traveller Compact Pro statief