Bloemenkransen

De foto’s op Facebook verraden de inhoud van de blogpost natuurlijk al, maar ik heb hier ook wat backstage foto’s voor jullie!
Want ik had een shoot met 4 mooie meiden en met hele grote bloemenkransen. Julia had ik leren kennen op de vorige bohemian shoot en zij vroeg of ik weer een shoot met haar wilde doen en 3 vriendinnen. Ik bekeek de plannen en het moodboard en het leek mij super leuk! Ik liep al een tijdje rond met zo’n gelijke shoot dus dit kwam mooi uit. Een van de anderen modellen was haar zus Emma, waarbij ik ik de klas heb gezeten op de middelbare school. Leuk om haar weer eens te zien.
De shoot was bij de Schoorlse duinen en het regenende onwijs hard toen ik aankwam bij de locatie. Gelukkig klaarde het snel op en kregen we een mooie zon. Ik wilde heel graag gebruik maken van the golden hour en dat heeft gelukkig goed uitgepakt.

Ik hou van de mooie zachte gloed die de golden hour met zich mee breng en in combinatie met de krans maakt het de foto helemaal af.
Voor het opmaken van de modellen hadden we een bankje die helemaal was uitgestald tot werkplek voor de make-up artist (mua), inclusief omkleed tentje voor de modellen. Omdat de meiden wel even in de make-up zitten, gingen ze een voor een op de foto voor 4 fotografen. Wat het nog best lastig maakt om de aandacht van het model te krijgen.

Omdat het een duingebied was hebben we een behoorlijke klim naar boven moeten maken voor het beetje zon dat er nog was.

Bij zo’n shoot paste bellenblaas heel goed, dus die hebben we ook veel gebruikt wat leuke resultaten opleverden.
Ook heb ik er een 2.5D parallax foto van gemaakt!


Emma werd veel extremer opgemaakt dan de andere modellen. Zij heeft met behulp van de anderen verf over zich heen gekregen, dat met een flitser achter haar een heel gaaf effect gaf.

Helaas had ik geen flitser tot mijn beschikking maar dit is het resultaat geworden van alle verf, haha.

En als laatst de foto met alle modellen.

Het was een top dag en ik ben erg blij met de foto’s! 😀

Bedankt voor het lezen!