Een sprookje in een foto

In de zomervakantie heb ik qua fotografie een beetje stil gezeten, ik ben veel aan het werk geweest bij mn vaste baantje. Maar ik wist dat er na de zomer een hele leuke shoot gepland stond en gelukkig werd ik uitgekozen om als fotograaf heen te gaan! Een sprookjes shoot had ik nog nooit gedaan en een shoot met paarden was ook al bijna een jaar geleden, dus ik vond het wel even spannend of ik wel mooie foto’s zou maken.

Het weer was heerlijk, eigenlijk iets te fijn want de zon scheen vol op! Ik hou er niet van om in de zon te fotograferen door het overbelichte licht en harde schaduwen die de modellen krijgen. Gelukkig kwam er een strook van wolk even net over de zon heen en dat gaf dit effect:

9klaar

De modellen waren heel gaaf, echt sprookjesachtig.

Emma had haar paard Gillian meegenomen, een witte tinker met twee maanogen.
Tessa was het andere model in de bruidsjurk samen met haar paard Spirit. Vroeger was het eigenlijk mijn droom een valk-kleurig paard te hebben, maar dat even terzijde, haha.
Ze kregen allebei ook prachtige sieraden op hun hoofd van Ren Clark (vintagebruid.nl).

2

Voor deze shoot heb ik heel wat uit de kast moeten halen om ze tot een mooi resultaat te maken. Hier zie je een foto die zo uit mijn camera komt, en een foto van na de bewerking.

12068506_890642407694732_6884751397610419654_o

Na wat foto’s apart van de modellen met hun paard op het strand, zijn ze ook de zee in gegaan en wat deden de paarden dat braaf met een jurk, zonder zadel en zonder cap!

14done 16klaar

Ook heb ik Emma nog even apart op de foto gezet! Ze zei zelf dat eigenlijk nooit zoveel make-up op heeft en was ook erg verrast toen ze zichzelf zo zag. Je zag er prachtig uit Emma! 😉

11klaar

De mooie bruidsjurk van Tessa samen met haar Spirit

20done

Als laatste nog een backstage foto. Met alle fotografen op een rijtje.

b51d2acc-b53c-4dad-89f6-f28e586077ba

Bedankt voor het kijken bij dit verslag over “sprookje in een foto”.