White Fairytale Speed Art Photoshop tutorial

photoshop

Ik heb weer een speed art video in Photoshop voor jullie!
Onder de video staat een kleine uitleg beschreven.

Laat in de reacties achter wat je er van vond 🙂

Hoe en wat in Photoshop

Een van de moeilijkste dingen bij het maken van een foto manipulatie is het bedenken welke foto’s je bij elkaar gaat voegen. Het namelijk heel belangrijk dat de foto’s die je gebruikt, bij elkaar passen qua licht en kleur. Ik heb hier gekozen voor een wit thema. Een prinses in die in aanraking komt met een eenhoorn leek mij een goede combinatie. Deze twee heb ik in een besneeuwde omgeving gebracht. Om het nog iets spannender te maken, heb ik rook toegevoegd met een brush. Als laatste voor de kleur, zit er een magisch lichtpuntje aan het einde van de hoorn, dit licht puntje in normaal het zonnetje wat ik gebruik bij andere foto’s ;). Ik heb de randen van het zonnetje wat verzacht in een masker om het wat meer in te blenden in de omgeving.

 

One thought on “White Fairytale Speed Art Photoshop tutorial

Geef een reactie