Photoshop cursus

Een cursus Photoshop volgen is een goede manier om een basis te leggen voor het bewerken van foto’s.  Heb je geprobeerd te werken met het programma maar kom je er niet uit? Of ben je na al die tijd je kennis verloren en kan je een opfrissing gebruiken? Zijn regulieren cursussen te duur, wil je niet meerdere dagen achter elkaar lessen maar wel al je vragen kunnen stellen? Dan heb ik de perfecte cursus Photoshop voor jou!

Ik geef al meer dan drie jaar professionele Photoshop cursussen waarin je individueel in 4,5 uur leert:

 • Hoe je met de juiste technieken een foto goed kan bewerken
 • Een wow-effect te creëren met foto’s
 • Objecten vrijstaand maken op verschillende manieren
 • Kleurcorrecties toe te passen op foto’s
 • Foto’s omzetten naar zwart/wit
 • Leren wanneer een foto juist wel of juist niet geschikt is voor een bepaalde bewerking
 • Retoucheren
 • Het werken met lagen en maskers
 • Teksten plaatsen en vormgeven
 • Hoe je foto’s correct op te slaan

Heb je specifieke vragen over Photoshop? Zijn er bepaalde tools die je wil leren? De cursus kan worden gegeven naar jouw wensen en tempo.

Bekijk hier de introductie van de cursus Photoshop

De cursus is inclusief
4,5 uur persoonlijke begeleiding
Oefenmateriaal
Koffie/thee & lekkers

Dient zelf mee te nemen
Een laptop
Photoshop CS5 of hoger
Gezelligheid 🙂

Plaats van de cursus
Klokgevel 9
1566LM
Assendelft

Kosten
Deze cursus kost €250,- excl. btw

Reiskosten
De cursus kan ook op locatie worden gegeven voor als u bijvoorbeeld een vaste computer heeft, dan worden er reiskosten in rekening gebracht.
Wanneer ik met de auto reis, reken ik €0,30 per kilometer vanaf 1566LM Assendelft en terug.

De cursus kan alleen  in het weekend worden gegeven.

Vul het contactformulier in voor meer informatie of voor het boeken van een cursus

Contactgegevens
Anne Kuiper
a.c.kuiper@live.nl
Facebook: www.facebook.nl/ackuiperfotografie 

5 thoughts on “Photoshop cursus

 1. Het was een super leuke middag! Ik heb zoveel geleerd en er echt veel aan gehad 🙂 Je uitleg over de verschillende manieren om iets vrijstaand te maken was heel helder. Bedankt!

 2. Anne hielp mij allereerst vakkundig en vriendelijk met het werken met een tablet en pen op een Mac. Ze liet me daarna oefenen met Photoshop waardoor ik de basis onder de knie kreeg. Wat ik vooral prettig vond was dat ze ook inging op mijn specifieke vragen over illustraties bewerken.
  In 4,5 uur kun je veel leren van Anne Kuiper!

 3. Ik ben tekstschrijver en was op zoek naar een basiscursus voor Photoshop. De cursus van Anne Kuiper was hiervoor ideaal. En betaalbaar. Een dagdeel met z’n tweeën achter de laptop, één op één, dus niet mee in een trage of soms te snelle flow van een groep, maar in je eigen tempo. Na koffie en koek was de eerste vraag van Anne: wat wil je leren? We hebben deze zaterdagmorgen mijn hele rijtje afgewerkt: delen van foto’s selecteren en vrijstaand maken en importeren in een andere foto, foto’s opslaan voor print en web, werken met lagen en maskers, foto’s oplichten of op een andere manier bewerken, kortom, alle basistechnieken die ik graag wilde weten.

  Nu oefenen, want het zakt snel weer weg. Dan heb ik weer een herhaalcursus van Anne nodig om mijn kennis weer op te frissen. Dat wil ik voorkomen. Hoe aardig Anne ook was…

 4. Anne heeft mij in één middag enorm goed op weg geholpen. Nu ga ik ermee aan het werk. Vervolgens kom ik graag een keer terug voor een vervolg.

Geef een reactie