bruiden meeting

Dit weekend had ik een meeting met het thema bruiden! Een meeting is een gelegenheid waarin fotografen en modellen bij elkaar komen en foto’s te maken met als bedoeling ter uitbreiding van het portfolio of gewoon voor de fun, de zogenoemde TFP-shoots. Ik doe dit soort meetings wel vaker en ze worden, bij mij in ieder geval, allemaal georganiseerd via bokt.nl, maar het kan ook prima via Facebook groepen.

Ik reisde gezellig met Marit en Richard af naar Leusden waar 2 modellen op ons stonden te wachten in hun prachtige jurken.

17

 

30

We hadden 3 fotografen bij 1 bruid dus dat was alles goed met elkaar afspreken en elkaar niet in de weg staan. Zo zag de setting er uit.

10

Met het felle zonlicht in de heide was het heel lastig om mooi licht op de modellen te krijgen. Een deel was vaak helemaal overbelicht en het andere deel veel te donker door de schaduw. Dus we probeerde de schade wat te beperken met een reflectie scherm. We hebben de zilveren kant gebruikt om gewoon neutraal licht te krijgen.

28-2

Wat schattige bruidsschoentjes.

12

Een van de bruiden

36

En als laatst nog de fotografe in actie! Ik heb voornamelijk met m’n 50mm f/1.8 geschoten omdat ik dat bij deze shoot fijn vond werken. Ook heb ik een deel met m’n 70-300 f/4-5.6 gedaan.

2Mzplv

Bedankt voor het kijken!

Geef een reactie